Cobalt Consult: Processen scan


Contingency Consulting: processcan

Laat uw processen doorlichten

Elk zichzelf respecterend bedrijf is gedreven om haar kwaliteit te certificeren (ISO). Dat is een goede zaak voor het bedrijf (bewuste ontwikkeling) en haar klanten (geborgde waar voor je geld).

Kwaliteitcertificering – Deze vorm van certificering beschrijft en borgt de kwaliteit in genormeerde activiteiten/processen. Het certificaat wordt verleend om aan te geven dat er een bepaalde norm van kwaliteit behaald is. Uw klant kan daar nu op bouwen.

Er zijn processen (primaire, secundaire en andere) in uw bedrijf die niet aan deze normering getoetst hoeven te worden, maar die toch van levensbelang zijn voor het voortbestaan van uw bedrijf.

In feite zijn alle handelingen in uw bedrijf processen die mogelijkerwijs beter, handiger, goedkoper, sneller gedaan kunnen worden.

Cobalt is een radioactief element dat o.a. deel uitmaakt van de vitamine B12. De symboliek van de naamgeving van Cobalt Consult is dan ook meervoudig. Enerzijds geeft het aan dat het met “Röntgenstralen” de door u aangegeven processen in uw bedrijf doorlicht en anderzijds geeft het uiting aan het effect van B12 op het lichaam: het verwijderen van vermoeidheid!

Contingency consulting – Deze vorm van consulteren richt zich op onderzoek naar de productiviteit van een door u aangegeven proces. Het resultaat is een rapport over “Wat gaat er goed, wat slecht en uiteindelijk wat er beter gedaan kan worden en hoe?”. Vervolgens is het uiteindelijk aan de opdrachtgever, u dus, of en hoe een en ander geïmplementeerd gaat worden.

Cobalt Consult — Cobalt Consult is een bedrijf dat zich onder andere richt op deze vorm van adviesverlening. Als ZZP-er verricht Cobalt Consult het door u gewenste contingency onderzoek met als resultaat een rapport waar u uw profijt uit zult halen.

>> Voor meer informatie over Cobalt Consult:  Cobaltconsult.nl.


Cobalt Consult, uw specialist voor

  • Conceptontwikkeling
  • Projectdefinitie
  • Haalbaarheidsonderzoek
  • Plan van Aanpak
  • Proces- en Projectmanagement

” Ik ben er ten stelligste van overtuigd dat ik het kan en als u dat ook inziet, dan zijn we samen op de goede weg. Cobalt Consult is het uiteindelijke resultaat van een leerzaam en enerverend groeiproces richting nieuwe ontplooiingsmogelijkheden, op eigenzinnige en vakkundige wijze gecoacht door orthokin.nl.” [Hans Schut]

Advertisements

About quinten

Practitioner of Specialized Kinesiology, The Netherlands
This entry was posted in 32 Cobalt Consult, contingency consulting, vitamine B12 and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s