Bioresonantie met de BICOM® 2000


De BICOM® is een uniek computergestuurd Bioresonantie apparaat voor zowel diagnose als therapie, gebaseerd op de huidige behoefte van de medische praktijk. De BICOM® wordt ondersteund door 25 jaar ervaring en heeft zich bewezen in de behandeling van chronische ziekten zoals allergieën, huidklachten, astma, chronische pijnen en aandoeningen van de interne organen.  … Informatie wordt verkregen door Elektro Acupunctuur volgens Voll (EAV) testen of met behulp van de spiertest danwel de biotensor.

De BICOM® therapie behandelt op het energetische niveau van de patiënt. De extra ingebouwde DMI (Dynamische Multi Impulspaketten) zorgen voor een optimale therapie, omdat deze een betere doorbloeding, stimulering van de celstofwisseling en verhoogde afbouw van stofwisselingsslakken teweegbrengt.

  • De BICOM®2000 module. Het therapiesignaal wordt in een magneetveld gezet, waardoor het therapiesignaal in ieder orgaan en iedere cel doordringt.
  • 400 opgeslagen therapieprogramma’s. Deze programma’s kunt u zelf aanpassen(parameters, frequentie bereik en tijd) aan de behoefte van de patiënt.
  • Door het gebruik van Micro proces technologie is de bediening snel en eenvoudig.

>>> BICOM – TwillMed Bioresonantie

Advertisements

About quinten

Practitioner of Specialized Kinesiology, The Netherlands
This entry was posted in bicom 2000, Biofeedback, bioresonantie, device, frequencies, methodology, technology. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s